פורומים חדשים
כלים שימושיים
חניתוש לגבי האורז
סלמא (19.12.2012, 9:49)אורז עם צנוברים ובשר טחון
אני עושה עם בשר עגל,בשר כבש אני משתמשת רק על האש
הכי חשוב לשטוף את האורז טוב טוב,לטגן את הבשר הטחון על אש קטנה לא לשרוף ,להוציא את הבשר ולטגן באותה מחבת את הצנוברים להיזהר זה נשרף מהר,רק צריך לשנות את הצבע
בסיר שמים קצת שמן את האורז השטף מטגנים טיפה ואז מוסיפים את הבשר והצנוברים לערבב ולהוסיף את המים לכסות לחכות שיתחיל לבעבע ואז להקטין את האש,לא לחכות שהמים יתיבשו לגמרי ,עדיף שהאורז יספוג את המים לאט ,לחכות 10 דקות ואז לשים על תבנית
את המים לאורז כמו במים של האורז בוכארי,אני לו מוסיפה תבלינים לאורז