הוספת הודעה פורום כירורגיה כללית - ראש הפורום

וריקוצלה

ד"ר דן צרור(13.10.2004, 6:33)

שלום רב,

בהנחה שמדובר בוריקוצל ברור אך לא ענק:

אם לא תנותח לא יווצר איום על בריאותך בצורה בוטה אך זה יכול להפריע יותר בעתיד, מה גם שתתכנה השלכות של הווריקוצל על הפוריות.

לפיכך אם הוא מצא שאתה צריך להנתח יש להניח שזה בגודל שדורש זאת.

ועל כל פנים: לפני החלטתך הסופית לגיטימי לחלוטין להוועץ באורולוג נוסף.

בברכה,
ד"ר דן צרור
מנהל היחידה לכירורגיה של דרכי העיכול
וסגן מנהל המערך הכירורגי
בית חולים השרון, מרכז רפואי רבין