הוספת הודעה פורום כירורגיה כללית - ראש הפורום

פיסורה ושיעול

ד"ר דן צרור(19.2.2015, 12:05)

שלום רב,
הסבירות לצניחת רקטום בשל המתואר על ידך נמוכה מאד (ולמעשה - לא ברור לי מדוע אתה שואל על כך).
במידה ויש סיבה אחרת שמחשידה על כך (ואין זה כלל וכלל שכיח בגיל 25) יש לפנות לבדיקת פרוקטולוג.

בברכה,
ד"ר דן צרור