הוספת הודעה פורום כירורגיה כללית - ראש הפורום

ליפומה

ד"ר דן צרור(24.12.2015, 7:00)

שלום רב,

אם נראה לרופאיך, על פי הספור שלך, הממצאים בבדיקתך הגופנית והאולטרסאונד כי מדובר אכן בסבירות גבוהה בליפומה פשוטה, הרי שההחלטה להוציא או לא תלויה בעיקר במידת ההפרעה. אם יש כאב (לא מאד אופייני לליפומה) יש היגיון לחשוב על הוצאה.

לשאלתך השניה - הייתי שואל הגינקולוג המטפל.

בברכה,
ד"ר דן צרור
מנהל היחידה לכירורגיה של דרכי העיכול
וסגן מנהל המערך הכירורגי
בית חולים השרון, מרכז רפואי רבין