הוספת הודעה פורום כירורגיה כללית - ראש הפורום

גוש בשד

ד"ר דן צרור(31.1.2016, 14:04)

שלום רב,

הממצאים באולטרסאונד - אכן נראה שאין בהם חשד של ממש.

עם זאת - אם יש לך ספק שחל שיונוי, בדיקה חוזרת אצל כירורג/ית כעבור חצי שנה הינה דבר הגיוני ואין צורך להתלבט או להסס.

בברכה,
ד"ר דן צרור