הוספת הודעה פורום כירורגיה כללית - ראש הפורום

ממצאים בטחול ובכיס המרה

ד"ר דן צרור(31.8.2017, 8:46)

שלום רב,

לכאורה הגדלה של הפוליפים פי 2 : אלא שהשוני של 2 מ"מ במדידה באולטרסאונד לא תמיד משמעותי.

איני יודע מדוע בוצע האולטרסאונד בתחילה. אם יש כאב בטן שיכול להתאים לכזה הנובע מאבני כיס מרה: הייתי ממליץ להוציאו. אם לא: אני מניח שהייתי ממליץ על אולטרסאונד נוסף בעוד 3-4 חדשים.

לחוו"ד רופא שמכיר ובדק אותך.

בברכה,
ד"ר דן צרור