עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
חימום חלב שאוב
ד"ר מיכאל פלדמן (15.7.2005, 17:28)שלום
תודה על ההערה שבפתיח
הצורך בחימום חלב שאוב קיים בחלב שמור בפריג'ידר/פריזר.
באם הינו טרי גם אם עמד מעט שעות אין צורך לחממו אלא האם קיימת "דרישה" מהיונק.
באם עברו מס' שעות ( מעל ל3 שעות ) רצוי לוותר עליו.
אין צורך לחממו שוב באם עברה חצי שעה בלבד
יש מקום להעברת שאלות אלו גם בפורום הנקה כאן.
בברכה,
ד"ר מיכאל פלדמן
מנהל יחידת הפגים
המרכז הרפואי הלל יפה