פורומים חדשים
כלים שימושיים
הירחון לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית מפרסם בגליון חודש אוקטובר מחקר שבא לבחון את הקשר שבין אלרגיה למזון והתפרצות התקפי אסתמה, ותופעות אלרגיות אחרות כקדחת השחת או אקזמה.
בין השנים 2005 ו - 2006 במסגרת סקר לבחינת בריאות הציבור נמצאו 8203 משתתפים עם רמות ספציפיות של אימונוגלובין E כנגד בטנים, חלב פרה, חלבון הביצה או סרטנים.
בדיקת רמות ה IgE שמשה אמצעי להגדרת רגישות, סבירות להתפתחות רגישות למזון, רגישות למזון, או העדר אפשרות מעין זו.
נתונים שנמסרו ע"י המשתתפים שמשו להערכת נתונים דמוגרפיים לסיכון לאסתמה או מצבים דומים.
הרגישות המוערכת למזון בארצות הברית היא:
* 1.3% לבטנים
* 0.4% לחלב
* 0.2% לביצים
* 1% לסרטנים.
מבדיקות רפואיות נמצא שרגישות לכל אחד מהגורמים שצוינו יכולים להוות גורם סיכון לאסתמה פי 3.8 בהשואה לאילו שהיו ללא אסתמה.
עקר הרגישות נמצאה בזכרים , ילדים, שחורים.
המחברים רואים איפוא בנושא רגישות למזונות תמרור לסיכון יתר להתקפי אסתמה, כולל עליה בשיעור הבקורים בחדרי מיון עקב המחלה.
בין השנים 2005 ו - 2006 במסגרת סקר לבחינת בריאות הציבור נמצאו 8203 משתתפים עם רמות ספציפיות של אימונוגלובין E כנגד בטנים, חלב פרה, חלבון הביצה או סרטנים.
בדיקת רמות ה IgE שמשה אמצעי להגדרת רגישות, סבירות להתפתחות רגישות למזון, רגישות למזון, או העדר אפשרות מעין זו.
נתונים שנמסרו ע"י המשתתפים שמשו להערכת נתונים דמוגרפיים לסיכון לאסתמה או מצבים דומים.
הרגישות המוערכת למזון בארצות הברית היא:
* 1.3% לבטנים
* 0.4% לחלב
* 0.2% לביצים
* 1% לסרטנים.
מבדיקות רפואיות נמצא שרגישות לכל אחד מהגורמים שצוינו יכולים להוות גורם סיכון לאסתמה פי 3.8 בהשואה לאילו שהיו ללא אסתמה.
עקר הרגישות נמצאה בזכרים , ילדים, שחורים.
המחברים רואים איפוא בנושא רגישות למזונות תמרור לסיכון יתר להתקפי אסתמה, כולל עליה בשיעור הבקורים בחדרי מיון עקב המחלה.