פורומים חדשים
כלים שימושיים
פופקורן מוכר כמקור טוב לסיבים תזונתיים.
מסתבר שהפופקורן מכיל כמויות משמעותיות של נוגדי חמצון - אנטיאוקסידנטים- ברמות שאינן נופלות מירקות ופירות.
אם מצרפים את תכונותיו התזונתיות יחד עם הממצא של נוגדי חמצון הרי הפופקורן הופך להיות "מצרך מבוקש".
נתונים חדשים אילו ביחס לפופקורן הוצגו בכנס השנתי של האיגוד האמריקאי לכימיה שהתקיים החודש בסאן דיאגו.
נוגדי החמצון - 90% מהתכולה הכוללת של הפוליפנולים המייצגים את נוגדי החמצון - של הפופקורן נמצאים בציפוי של הגרעין.
בבחינת ארבעה מקורות של הפופקורן נמצא שמנת פופקורן מכילה 242 עד 363 מיליגרם של פוליפנולים (מרבית הפירות מכילים כ - 160 מ"ג למנה).
נוגדי החמצון של הפופקורן נמצאים בסביבה יבשה - כ - 4% לחות מול הסביבה הרוויה בהם הם שרויים בפירות וירקו.
עם זאת, טרם הוברר מה שיעור הספיגה של פוליפנולים אילו.
מסתבר שהפופקורן מכיל כמויות משמעותיות של נוגדי חמצון - אנטיאוקסידנטים- ברמות שאינן נופלות מירקות ופירות.
אם מצרפים את תכונותיו התזונתיות יחד עם הממצא של נוגדי חמצון הרי הפופקורן הופך להיות "מצרך מבוקש".
נתונים חדשים אילו ביחס לפופקורן הוצגו בכנס השנתי של האיגוד האמריקאי לכימיה שהתקיים החודש בסאן דיאגו.
נוגדי החמצון - 90% מהתכולה הכוללת של הפוליפנולים המייצגים את נוגדי החמצון - של הפופקורן נמצאים בציפוי של הגרעין.
בבחינת ארבעה מקורות של הפופקורן נמצא שמנת פופקורן מכילה 242 עד 363 מיליגרם של פוליפנולים (מרבית הפירות מכילים כ - 160 מ"ג למנה).
נוגדי החמצון של הפופקורן נמצאים בסביבה יבשה - כ - 4% לחות מול הסביבה הרוויה בהם הם שרויים בפירות וירקו.
עם זאת, טרם הוברר מה שיעור הספיגה של פוליפנולים אילו.