הוספת הודעההוספת תגובה פורום רפואה סינית - נשים - ראש הפורום

רגישות לגלוטן + ממה להמנע

דנה(25.5.2009, 17:23)

ראשית, תודה רבה לך אך ברצוני לחדד: בבדיקות הדם לא מצאו כל רגישות. אני פשוט מרגישה נפוחה ועייפה לאחר מוצרים המכילים חיטה והעצירות, ממנה אני סובלת באופן תמידי, מחריפה בעקבותיהם (ובמיוחד לחמים המכילים שמרים וקמחים לבנים).

קראתי באינטרנט שכוסמין ושיפון מכילים פחות גלוטן והייתי מעוניינת לדעת האם כדאי להשתמש בהן כחלופה הולמת ואם כן, באיזה מהם יש הכי פחות גלוטן

בתודה מראש

דנה