הוספת הודעההוספת תגובה פורום רפואה סינית - נשים - ראש הפורום

רגישות לגלוטן + ממה להמנע

רגישות לגלוטן(26.5.2009, 1:02)

שלום דנה

לגבי כוסמין - בעצם מדובר בסוג של חיטה.

תכולת הגלוטן פחותה מאשר בחיטה ולכן הוא פחות אלרגני .

אולי הרגישה שלך אינה לגלוטן אלא לשמרים , קמח לבן וכו'.

אם אין לך שום ממצאים של רגישות מעבר לרגישות שאת מרגישה לאחר אכילתם, הכי טוב פשוט לבדוק.

עושים זאת בשיטה של אלימינציה - בהתחלה רצוי להמנע חודש מאכילה של שניהם - ואז לנסות להחזיר אחד מהם לתזונתך - ולראות כיצד את מגיבה.

בהמשך תנסי גם את המוצר השני.

כך תוכלי לדעת בוודאות מה מתאים לך ומה אינו מיטיב עימך.

בהצלחה

מיכל שלזינגר

בהצלחה

מיכל שלזינגר