עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
רגישות לגלוטן + ממה להמנע
רגישות לגלוטן (26.5.2009, 1:02)שלום דנה
לגבי כוסמין - בעצם מדובר בסוג של חיטה.
תכולת הגלוטן פחותה מאשר בחיטה ולכן הוא פחות אלרגני .
אולי הרגישה שלך אינה לגלוטן אלא לשמרים , קמח לבן וכו'.
אם אין לך שום ממצאים של רגישות מעבר לרגישות שאת מרגישה לאחר אכילתם, הכי טוב פשוט לבדוק.
עושים זאת בשיטה של אלימינציה - בהתחלה רצוי להמנע חודש מאכילה של שניהם - ואז לנסות להחזיר אחד מהם לתזונתך - ולראות כיצד את מגיבה.
בהמשך תנסי גם את המוצר השני.
כך תוכלי לדעת בוודאות מה מתאים לך ומה אינו מיטיב עימך.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
בהצלחה
מיכל שלזינגר