פורומים חדשים
כלים שימושיים
נמאס לי :(
כמעט אמא (20.8.2009, 12:29)אני בשבוע 40+4, היריון ראשון. בימים האחרונים אני עם צירים (לא הייתי בטוחה, אבל בביקורת בביה"ח התברר שאכן אלה צירים, ולפני יומיים הם אפילו היו די סדירים וצפופים).
בבדיקה הוגינאלית נמצא שצוואר הרחם סגור, עם מחיקה של כ-50%. הבטן שלי מאוד גדולה והתינוק שלי בעצמו די גדול (לפני כשבוע הוערך במשקל של 3.5 ק"ג). הבטן נמוכה, ומאחר שאני עצמי קטנת גוף אני מאוד סובלת מכאבי גב וכאבים במפרקי הירך (בישבנים), מה שממש מונע ממני לישון בלילות.
ניסיתי המלצות שונות לזירוז טבעי (הליכות, סקס, שיאצו וכו')... מלבד אי הנוחות הפיזית והציפייה המטמטמת, החשש הבאמת גדול שלי הוא להמשיך להסתובב עם צירים שלא מקדמים לידה עד לשבוע 42, ואז לקבל זירוז קונבנציונלי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה.
מה יהיה? האם יש איזה אור בקצה המנהרה? האם יכול להיות מצב של צירים שלא מובילים ללידה במשך זמן רב כל כך? והאם מחיקה של 50% אומרת משהו? (האחות בביה"ח אמרה ש"זה סימן שקורה משהו, אבל לא משהו גרנדיוזי...").
תודה ולידה קלה לכולן :]