עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
רמת גלוטן בקמחים
ליה שומרון פינדר (13.3.2012, 12:54)לשאלתך -
בקמח חיטה לבן - הכי הרבה גלוטן.
קמח חיטה מלא - פחות מלבן, אבל עדיין הרבה.
קמח כוסמין וקמח שיפון - לא בדיוק יותר מי מביניהם יותר ומי פחות אבל שניהם פחות מקמח מלא רגיל.
קמח תפוחי אדמה - ללא גלוטן כלל. ביחד עם עוד סוגים שונים של קמחים כמו קמח אורז, קמח קינואה, קמח סויה, קמח תירס, קמח כוסמת ועוד...
בברכה,
ליה שומרון פינדר
יועצת קולינרית לאוכל בריא ולבישול בריא
יועצת קולינרית לאוכל בריא ולבישול בריא