עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
בנושא הדייסות
שחר של אורליה (1.7.2004, 11:35)שלום לכולן
ראיתי למטה את הדיון בקשר לגלוטן ורציתי להמליץ לאילו שרוצות לתת דייסה אבל עדין לא עם גלוטן, על דוחן: צריך לרסק את הגרעינים לפני או אחרי הבישול, זמן הבישול ארוך יותר מהקוואקר ( בערך 15 דקות לגרגרים די מרוסקים) אבל יוצאת אחלה דייסה שאפשר להלביש עליה את כל התוספות המשפרות פירות וכו'. אני קניתי בחנות טבע שקית אבל אולי יש בסופר. זה אמור להיות לא פחות בריא.וכאמור הוא נטול גלוטן
בהצלחה