עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
לזניה
חסויה (10.7.2007, 15:02)אני מבשלת את הרוטב (איך לא הרי יש בשר טחון עם הרוטב) לדעתי אפשר גם לא לבשל כי זה מתבשל בפנים אבל לא הייתי שמה בשר ככה בלי בישול
אני עושה עם רוטב עגבניות ומיכל שמנת לבישול עם תבלין לפיצה (מוסיף הרבה טעם) ואורגנו ותיבולית של קנור בטעם בזיליקום (לא חייב אבל מומלץ)
אני מוסיפה גם ברוטב תירס ופטריות ובכל שכבה אני מפזרת גבינה צהובה
יאמי
כמובן אין צורך להרתיח את עלי הלזניה