פורומים חדשים
כלים שימושיים
קנלוני ליפעת
רינת (7.9.2007, 12:02)אז ככה...מצטערת על האיחור.
למילוי: 250 גרם גבינה לבנה
150 גרם גבינה מלוחה
ביצה
כף אבקת מרק פטריות
פלפל שחור
שמיר קצוץ (לא חובה)
מערבבים היטב וממלאים את הקנלוני, מסדרים בתבנית.
מכינים רוטב בשאמל:
3 כוסות חלב, 100 גרם חמאה
3 כפות קמח פלפל לבן.
מחממים על אל קטנה ומערבבים כל הזמן עד לקבלת רוטב סמיך אחיד.
שופכים מעל הקנלוני ואופים 20 דקות בערך.
את כמובן מוזמנת לזרות גם גבינה מגוררת למעלה אבל לא חובה.
מאוד מוצלח וזה מבישולה.