פורומים חדשים
כלים שימושיים
פויה במיה!!
אורית (23.10.2010, 22:21)זה לא קשה בכלל. ה"סוד" הוא לבחור במיה בינונית- לא קטנה מדי ולא גדולה, לקטום לה את הקצה, לשטוף אותה היטב וחשוב- לייבש אותה טוב טוב (אני מייבשת במסננת בשמש על אדן החלון..) אחרת בטיגון היא משפריצה, לטגן אותה בשמן עם שיני שום- טיגון קל שמטרתו שהיא תתכסה בשמן מכל הכיוונים וכך היא מאבדת את המרקם ה"תמנוני " שמדברים עליו כאן, מכסים אותה במעט מים עם רסק , פלפל, מלח, אפשר טיפה פפריקה מתוקה . זה המתכון הבסיסי, אפשר להכין אותה גם עם בשר שזה ממש מעדן. ולרוב מגישים אותה עם אורז לבן ליד, וזה אגב גם ממש ממש בריא.