פורומים חדשים
כלים שימושיים
אשמח לעזרה באפייה
הודיה (21.2.2012, 12:17)כמה זמן את אופה את זה?
תאפי על חום 200, שעתיים, מכוסה, את יכולה להוריד את הכיסוי בחצי שעה, 20 דקות האחרונות שישחים, אבל תשגיחי שאת לא מאבדת את כל הנוזלים
לפעמים אני אופה אפילו 3 שעות
ותעשי רוטב, אני לא שמה שמן, העוף מספיק שמן, שמה מים בקערה, מוסיפה תבלינים, רסק עגבניות/רוטב סויה/יין/דבש כל פעם מה שבא לי, פטרוזיליה קצוצה אם יש לי, ושופכת את הרוטב מעל.
אגב את אופה עם העור או בלי?