פורומים חדשים
כלים שימושיים
מוצקים
אודליה (3.5.2005, 20:45)
עדיף להתחיל במרק... אפשר לשים בפנים: גזר, בטטה, תפו"א, דלעת, קישוא, שורש (סוג של ירק). להתחיל מירק אחד לבשל במים (יש כאלו שמוסיפות תיבול אני לא בעד- לדעתי עדיף להכיר לילד את הטעמים האמיתיים של הירקות) ולרסק עם קצת מהמים של הבישול, אפשר בבלנדר אפשר במזלג, וכל כמה ימים- שבוע להציג ירק נוסף לדוג' אם בשב' הראשון ריסקת גזר, שבוע אחרי גזר+ תפו"א, שבוע אחרי גזר+תפו"א+ בטטה וכו'... ולא לצפות ישר שיפתח פה גדול... בהתחלה מתחילים בכמה כפיות, לא יותר מזה... אחרי כחודש פחות או יותר אפשר להתחיל גם פירות, גם כאן עדיף להציג כל פעם פרי חדש ולא כל הפירות ביחד. לא צריך להוסיף כלום בפרי עצמו יש מיץ, לקלף ולרסק בבלנדר (בננה אפשר גם במזלג). אפרסק נקטרינה קיווי עדיף לדחות לגיל שנה הם עלולים להיות אלרגנים. מגיל 9 חוד' אפשר להוסיף ביסקוויט של תינוקות אבל לא חייב זה משמין אז אם הילד רזה מידי כדאי להוסיף.