פורומים חדשים
כלים שימושיים
ועוד
חן (17.1.2006, 12:54)
350 גר' קמח אוסם תופח מאליו 1 חבילה אגוזי מלך 1 חבילת חמאה 3 ביצים 1 כוס סוכר 3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 2 כפות אבקת סוכר ![]() |
אופן ההכנה
לערבב קמח, אגוזים, סוכר, ביצים וחמאה. לחלק את הבצק ל-3 חלקים, וכל חלק לרדד לעלה ולאפות בתבנית קפיצית קוטר 26 בחום בינוני כ-20 דקות. להניח להתקרר. בינתיים להקציף את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר. להניח עלה אפוי אחד בתבנית, למרוח עליו מחצית מהקצפת, להניח את העלה השני, למרוח את מחצית הקצפת ולכסות בעלה השלישי. |