עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
שלום-אוכל מוצק
סיגל (27.8.2004, 18:50)חווי
להלן מתכון קל: שני תפוחי אדמה לבשל עם קליפה עד שכמעטמבושלים לגמרי. במקביל בחלק הגם של הפומפיה לגרד שני גזרים, שני קישואים, בצל אחד ושן שום אחת. כשתפוחי אדמה מבושלים לקלף לרסק גם בפומפיה ולהוסיף לשאר הירקות. להוסיף 2-3 כפות פירורי לחם וקצת פטרוזיליה/כוסברה קצוצה טוב. מהתערובת הזאת לטגן קציצות. הטיגון באש לא חזקה מדי - מחליקים לשמן לא עמוק וחם כף מהתערובת, מטגנים עד שמזהיב והופכים. זה יופי גם קר וגם חם וזה יופי של אוכל אצבעות. לציין כשהילד כבר בן קרוב לשנה אפשר להוסיף לתערובת 2 ביצים וגם לתבל יותר במלח/פלפל.