עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
תודה
קרן שמש מאוחרת (16.4.2013, 10:34)אני התחלתי בטעימות של ירקות לבד, אחר כך הכנתי מרק רק עם ירקות, ועשבים (פטרוזיליה, כוסברה ובזיליקום). כשזה התבסס, לא הוספתי עוף אלא דווקא הודו נקבה. אמרו לי שזה יותר עשיר בברזל וכל מיני דברים אחרים. באופן קבוע אני מכינה מרק עם הודו נקבה ובשר בקר. לפעמים גם מוסיפה חזה עוף. זה תלוי בגישה שלך. עם הבכור שלי הכנתי מרק ירקות עם שוקיים שאחר כך פירקתי וטחנתי.