פורומים חדשים
כלים שימושיים
מרשם טעים ומשמין
יעל אורחת ישנה (3.11.2009, 11:42)מצ"ב מרשם שסבתא שלי זכרונה לברה היתה מכינה לנו מרשם הונגרי
היום נזכרתי בזה והכנתי לי
זה טעים אבל משמין
נסו ותהנו
לוקחים סיר עם 6 תפוחי אדמה עם קליפה ן 6 ביצים ומבשלים במים.
הביצים צריכות להיות קשות והתפוחי אדמה רכים.
לאחר שהביצים והתפוחי אדמה מתקררים מקלפים אותם ופורסים לפרוסות
לוקחים תבנית חד פעמים שמים בתחתית שכבה דקה של פרוירי לחם
מסדרים
שכבה של פרוסות ת"א
שכבה של פרוסות ביצים
שכבה של שמנת חמוצה וזורים קצת מלח
חוזרים שוב על הפרוצדורה שוב שכבה נוספת
מעל מ]זרים גבינה צהובה מגורדת
ואןפים בתנור עד שהגבינה נמסה
בהצחלה
יאמי.......
לאחר הבישון מקררים