פורומים חדשים
כלים שימושיים
מגולגלות השחר ככה זה נקרא
מורן (3.11.2009, 13:29)מצרכים:
200 גרם מרגרינה ר כ ה בהנחה שאפשר להמיר לחמאה
מיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל (המרה לפרווה מוצרי סויה בנפח דומה)
1/2 2 כוסות קמח ולהכין עוד קמח לזמן לישה
ל א להוסיף אבקת אפיה
2 כפות סוכר או "כמו סוכר"
מלית:
מיכל 300 גרם ממרח שוקולד השחר (הספיק לי בול לכל הגלילות)
אפשר להכין עם ממרח השחר בלי סוכר
ציפוי נוזלי:
1/4 כוס מים מהברז
כפית סילאן
2 קורטים קינמון
לערבב
אופן הכנה:
לשים בצק לא דביק וגמיש
מגלגלים כרוכית שמנמונת באורך 36 ס"מ
את הכרוכית חותכים לחתיכות של 4 ס"מ כל חתיכה
יוצאות 9 חתיכות
לקמח את השיש ואת המערוך
להעביר כל חתיכה בנפרד לשיש המקומח ולרדד ד ק למרובע 22X22
למלא בנדיבות כפית בממרח שוקולד ולמרוח על כל העלה אבל לא בשוליים.
לגלגל צפוף לגלילה .
להניח על ניר אפיה בתבנית הגדולה של התנור
להבריש בציפוי את פני הגלילות
לאפות בתנור שחומם מראש לחום 190 מעלות עד שישחימו