פורומים חדשים
כלים שימושיים
ואני צריכה גם רעיונות למתכונים
חניתוש (21.2.2012, 11:35)חציל גדול לפרוס לפרוסות לאורך, להכניס לתנור ולהתיז מעט ספרי שמן,
תשימי לב אליו כל הזמן הוא צ'ק צ'ק יכול להישרף, הוא לא אמור להיות שחום רק רך לצורך הגילגול.
לערבב בשר טחון עם פטרוזיליה קצוצה, בצל מגורד ושום כתוש ותבלינים שאתם אוהבים, אני חולה על בהרט,
במקביל להכין רוטב בסיר רחב: רסק עגבניות מעט סוכר, מלח, פלפל, פפריקה, מים מעט - הרוטב צריך להיות סמיך ולא בכמות גדולה,
להוציא את החצילים לעשות מין קציצה מאורכת מהבשר לשים בקצה החציל ולגלגל לגליל, לטגן את החציל במעט שמן (עם פתח הגלגול כלפי מטה ולהפוך עד שיזהיב) ולהכניס ישר לסיר עם הרוטב, זהו לתת לזה עוד בישול של הכל יחד איזה חצי שעה. זה יוצא מעדן ממש!!!