פורומים חדשים
כלים שימושיים
האם זה אומר שאני חייבת להוציא את הע
אמאל'ה 6 (18.9.2015, 9:58)אוייי, מתנצלת, רשמתי אתמול הודעה ארוכה ומפורטת וכנראה שהיא לא נשלחה, ולא בדקתי גם אם נשלחה או לא.
אז ארשום שוב, לא שני זוכרת מה רשמתי בגיל 28 אני כבר סנילית.
בכל אופן אתחיל בזה שלא לאפות בתבנית של פשטידה בטח לא זכוכית!
כמו שרשמתי עדיף לאפות בתבנית שחורה של התנור או קנויה ולא בחד פעמי. ובטח ובטח שלא להשאיר את העוגה בתבנית.
ובכל זאת, נייר אפיה מעולם לא שימנתי, לא מעל ולא מתחת. מה שכן אני עושה אני גוזרת בפינות כדי שהנייר ישב טוב בתבנית, אחפש סרטון ביו טיוב למה הכוונהץ
לאפות, לקרר לנסר בעדינות בטן לא את כולה רק להוריד את החלק העליון. את לא רוצה חור בעוגה.
סירופ או רוטב שאת התכוונת לשים צריך להיות חם כשהעוגה קרה.לא קרה מקרר אלא טמפ החדר.
לגבי הדף האכיל, אף פעם לא שמתי מעל סירופ שוקולד או ורוטב, תמיד מעל קרם, של שמנת מתוקה, חלב ופודינג וניל או שוקולד. אז עדיף ללכת על בטוח נראה לי.
וכן, לכסות גם את הצדדים ואפשר בהחלט לקשט מסביב בסוכריות צבעוניות.