עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
בנות בהמשך לשיחת האופנים
יעלי (9.7.2007, 22:47)לגו לגו ולגו! אנחנו קיבלנו דופלו ולגו לגיל שנה. עם הלגו חיכינו לשנה וחצי ומאז זה המשחק העיקרי כאן. יש 3 גדלים, אנחנו לא עם הכי קטן, אלא עם האמצעי. דופלו הפך לקטן עליו בגיל שנה לערך, אבל בת של חברים ביקשה ליומולדת שנתיים דופלו מאיתנו ונהנית מזה.
פליימוביל - בעיה שזה מכווין בחשיבה, אבל יש מיליון אופציות חביבות שמצטרפות אצלנו ללגו בכל מיני תפקידים.
והכי שווה בעיני - מנשא טוב לטיולים. לנו המנשא והכסא לרכב עלו כל אחד 1000 ש"ח, אחלה מתנה...
אם יש מרפסת או חצר -
מגלשה (יש פושטיות שאני לא אוהבת ב90 ש"ח (שבירות ולא יציבות) ושוות ב500++, זה מה שיונתן קיבל מהורי ליומולדת שנה ועד היום בשימוש, הרבה כמגלשת מים - שווה), נדנדה, ארגז חול (להיט אצלנו וחשוב).
עוד מתנות כייפיות ליומולדת שנה - מנהרת זחילה, קרון מעץ עם גלגלים לאכסון ולנסיעות בבית (אפשר לקנות מוכן ולקשט לבד, מי שלא נגר חובב), מד גובה (לעשות לבד הכי מגניב, לנו יש עם ציורים מתוך איילת מטיילת שיואב הכין וצייר), עגלה עם בובה (קנוי אבל להיט אצלנו, הוא משחק המון עם הבובה שלו), שולחן מעץ וכסא מתאים לציור וכו', מלא צבעים ובלוקי ציור, לוח מגנטים עם מגנטים מגניבים (שלנו מסול שיואב גזר), מימון חוג בריכה, בייביאינשטיין (צוחקת!! בדקתי ערנות:-) ), פאזלים בסיסיים (תכננו לצייר ולעשות לבד, עדיין הקנויים מעץ להתחלה נהדרים).
אם אזכר בעוד - אודיע.
לגבי אופניים - צעיר מדי. אנחנו התחלנו בקצת לפני שנה עם בימבה עם מגן סביבו שירד עם הזמן. לאופניים הגענו רק בשנה וחצי וגם זה היה צעיר. אם רוצים רק אחד מכלי הנסיעה , אז אופניים, יותר משמעותי לטווח הארוך.