עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
עזרה בבישול
רינת (10.7.2007, 10:38)עגבניות מרוסקות יכולות להיות בסיס מצויין לרוטב לפסטה: לטגן בצל ושום בשמן זית, להוסיף את הקופסא, לתבל ב: פפריקות, מלח, פלפל, מעט סוכר ואפשר גם להוסיף כף רסק עגבניות ותיבול ירוק לטעמך- בזיליקום, אורגנו...
אני גם עושה מהקופסאות הללו מטבוחה, לאוהבי החריף בלבד:
חצי כוס שמן, 3-4 פלפלים חריפים פרוסים דק, תיבול נדיב של פפריקות, מעט מלח, 6-7 שיני שום ולבשל הרבה הרבה זמן על אש קטנה מאוד (כדי שלא יישרף)כשזה לא מכוסה- לפחות שעתיים על האש.