פורומים חדשים
כלים שימושיים
לחם בירה,עגבניות ומיובשות וזיתים
nira (29.1.2008, 11:59)לחם ערמונים של ארז קומרובסקי
ׁ(ערמונים קונים בסופר)
החומרים הדרושים1 ק"ג קמח אורגני מנופה |
ההכנהלשים היטב את כל חמרי הבצק, חוץ מהערמונים, עד לקבלת בצק רך ורטוב. אם הבצק מרגיש יבש מדי, מוסיפים מעט נוזלים. הסולת סופחת כמות יפה של מים. בסוף הלישה מוסיפים את הערמונים ומועכים אותם קצת בידיים תוך כדי לישה. מעצבים לכיכרות בצורת סהר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות כ־35 דקות, עד שתפיחה על צידו התחתון של הלחם מפיקה צליל חלול. מצננים לפני הפריסה וההגשה. |
הכמות המתקבלת3-4 כיכרות לחם בעיצוב חופשי |