עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
הילדה מסרבת לינוק ורוצה רק חלב שאוב
צ'יקה (31.1.2012, 8:01)הי .
אני אתחיל מאיך בעיני כדאי להתנהל עם נשיכות...ברור שלפעמים הצעקה שלנו היא לא נשלטת כי זה כואב אבל לרוב את הנשיכות אפשר לצפות.
תנסי לשים לב מתי זה קורה?
לרוב זה קורה בסוף ההנקה ומתלווה לזה מבט ממזרי:)
צריך לשים קצת לב במשך כמה ימים, ולהרגיל אותה לא לנשוך. תינוק רעב לא נושך.. כדי לנשוך הלשון צריכה להיות מוכנסת, ובהנקה - היא מושטת ומכסה על החניכיים והשיניים.
שימי לב לקצב היניקות משתנה, אני ממש זיהיתי "מבט" מסוים בעיניים רגע לפני הנשיכה... אם זיהית את הרגע, הפסיקי את ההנקה .
אם כבר נשכה ומשכה - נתקי אותה מן השד באמצעות הצמדת פניה אל תוך השד - כן, נגד האינסטינקט- אם דוחפים את התינוק מן השד כשיש עדיין ואקום, היא עלולה לפצוע אותך עוד יותר. אם את מצמידה את פניה אלייך, אפה נחסם והיא תפתח את הפה ותשחרר את הפטמה.
אז, הרימי אותה אלייך, הסתכלי לה בעיניים ואמרי בתקיפות אך לא בכעס - "לא נושכים". ואל תתני לה לחזור לשד אלא אחרי הפסקה של כמה דקות לפחות.
הם לומדים מהר...
ועכשיו לשאלתך - בעיני דווקא כדאי להחזיר את אמונה בשד :) תנסי כמה שיותר מגע של עור לעור , אמבטיות משותפות , הנקה בחדר חשוך לדעתי את בשלב שאת יכולה לדלג על התמ"ל..
בהצלחה ותעדכני