עוד בנושא
פורומים חדשים
כלים שימושיים
ירידה משמעותית בכמות החלב
טיפטיפ3 (15.4.2012, 21:17)הי אמא טריה, אני לא רוצה להשמע מתנשאת אבל מתוך נסיוני כאם לשלושה והרבה זמן בפורום הנקה, אני רואה אינסוף פעמים את הטעות הזאת - התינוק יונק לעתים תכופות יותר, יוצא פחות חלב בשאיבה, הסביבה כמובן דואגת לערער את בטחון המניקה, והופ הנה מתכון בטוח לחיסול ההנקה.
אם הוא יונק ממך לעתים קרובות זה לאו דווקא בגלל שהוא לא מקבל מספיק, אלא בגלל שכך נוח לו כרגע, זה מה שהגוף שלו צריך. כמו שצ'יקה כתבה, כמות החלב בשאיבה לא ניתנת להשוואה לכמות החלב שהתינוק יונק - היעילות של ההנקה הישירה גדולה פי כמה משאיבה מלאכותית.
אם המניקה נכנסת ללחץ, מתחילה לספור כמויות חלב, נותנת בקבוקים כדי לדעת כמה התינוק אוכל - כל התהליך הטבעי של ההנקה הישירה משתבש ושוב זהו מתכון בטוח להעדפת בקבוק וסיום ההנקה בקרוב.
תניקי לפי דרישה ותעקבי אחריו, אם הוא ממלא מספיק חיתולים, עולה טוב במשקל, מתפתח טוב, במצב רוח טוב (חוץ מצרחות עייפות/ גזים רגילים של תינוק) והכל יהיה בסדר.
בהצלחה!